Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини – на п’єдесталі всеукраїнських змагань на шосе в Одесі

З 2 по 4 жовтня в Одесі пройшли змагання з велоспорту на шосе серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок, юнаків та дівчат – чемпіонат України в гонці в гору та Кубок України в парній гонці.

Усього на старт вийшли 135 учасників із 18 команд. Збірну Донецької області представили 11 спортсменів (6 чоловіків, 1 жінка, 2 юніора, 2 юнаків).

Серед чоловіків в парній гонці на 50 км наш велосипедист Данило Кондаков разом із Владиславом Погорєловим із Миколаївської області посіли 5 місце з часом 1:02.05.

Серед жінок впевнену перемогу в парній гонці на 25 км здобули майстер спорту міжнародного класу з Донецької області Валерія Кононенко (ОСДЮСШОР, тренер – Валерій Красов) та киянка Тетяна Рябченко (ЦШВСМ СК «Кольс»). Результат спортсменок – 32 хв. 03 сек.

Серед юнаків в парній гонці на 25 км срібними призерами стали представники Донеччини Данило Нікулін та Володимир Василюк (ОСДЮСШОР, тренер – Валерій Красов). Їх час – 33 хв. 49 сек.

У індивідуальній гонці в гору велосипедисти нашого регіону вибороли срібні нагороди. Серед жінок у гонці в гору 5 км на другій сходинці п’єдесталу опинилася Валерія Кононенко (9 хв. 06 сек.), серед юнаків на такій же дистанції – Данило Нікулін (8 хв. 37 сек.).

 
05.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах