Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Названі кращі маріупольці року серед представників спорту

У вересні в Маріуполі пройшла церемонія нагородження 17-го конкурсу «Маріуполець (маріупольчанка) року», який проводиться з 1999 року.

У 2015 році в номінації «За високі досягнення у спорті, пропаганду фізичної культури» були нагороджені 4 людини. Переможцем став Олександр Чернецький – спортсмен з греко-римської боротьби Школи вищої спортивної майстерності. Нагадаємо, у поточному році Олександр, який виступає у ваговій категорії 130 кг, завоював звання чемпіона України і став бронзовим призером чемпіонату світу. Завдяки медалі в Лас-Вегасі Олександр приніс для збірної України ліцензію на Олімпійські Ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Лауреатами конкурсу названі: Анатолій Головань – тренер-викладач зі стрибків у воду комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, Ірина Сівакова – тренер-викладач з велоспорту комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» і Андрій Музика – тренер-викладач Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу. Вихованцем останнього є Ярослав Щерба, який в 2015 році став переможцем чемпіонату України з боксу серед молоді 1997-1998 рр. н. і завоював «срібло» на міжнародному турнірі серед молоді на призи братів Кличків.

 
03.10.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах