Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькій області підвели підсумки Олімпійського тижня

У 2015 році вже 11-й рік поспіль Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти і науки з метою відзначення Дня фізичної культури та спорту проводять Всеукраїнський Олімпійський тиждень та Олімпійський урок.

На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України від 12.08.2015 №33209/1/1-15 до листа НОК України від 03.08.2015 №603-НК у серпні поточного року розпочалася підготовка до Олімпійського тижня і Олімпійського уроку.

Усі міста і райони Донеччини, підконтрольні Україні, взяли участь у заходах і надали звітну документацію, на підставі якої був сформований загальний звіт по регіону. Тільки в рамках Олімпійського тижня та Олімпійського уроку по Донецькій області проведено 606 заходів, у яких взяли участь 187 392 чоловіка.

Відділення Національного олімпійського комітету України у Донецькій області щиро вдячне всім організаторам і учасникам Олімпійського уроку та Олімпійського тижня. Уповноважений в НОК України у Донецькій області Віктор Поліщук дякує всім містам та районам за тісну співпрацю, взаєморозуміння, небайдужість до підтримки і розвитку спорту.

 
 
 
30.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах