Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі пройшли обласні змагання з футболу на кубок пам’яті Олександра Каплунова

19 і 26 жовтня в Добропіллі відбувся обласний турнір з футболу на кубок пам’яті першого президента ФК «Відродження» Олександра Каплунова.

До участі в змаганнях допускалися спортсмени 2002-2008 років народження.

За звання кращих боролися представники Артемівська, Добропілля, Дружківки, Димитрова, Краматорська, Красноармійська, Костянтинівки, Слов’янська, Новодонецького і Білозерського.

Матчі видалися динамічними, цікавими, багатими на гострі моменти і забиті м’ячі.

У трьох вікових категоріях – 2007 р. н. і молодше, 2006 р.н., 2004-2005 рр. р. – перемогли команди з Краматорська. У команді 2007 р. і молодше відмінну гру показали: Павло Ковтун, Ян Скотаренко, Лев Яценко. У команді 2006 р. н. – Єгор Соколенко, Антон Башко, Ярослав Бородавкін, Євген Сальников. У команді 2004-2005 рр. н. – Андрій Лисак, Богдан Моргун, Ігор Дахов.

У молодшій категорії (2008 р. н.) перемогу здобули юні футболісти з Ганнівки Добропільського району – команда «Відродження». Другими були футболісти з Костянтинівського району, на третьому місці – юні спортсмени з Білозерського.

А от у старшій категорії (2002-2003 рр. н.) цілком закономірно перемогла команда Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки з Артемівська. На другому місці – представники ДЮСШ Димитрова, третіми в турнірному заліку виявилися футболісти зі Слов’янська.

 
28.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах