Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янські хортингісти принесли в скарбничку збірної України 6 нагород чемпіонату світу

З 24 по 27 вересня в польському місті Кендзежин-Козле проходив перший чемпіонат світу з хортингу серед кадетів та кадеток (14-15 років), юніорів та юніорок (16-17 років), чоловіків і жінок (18 років і старше).

До складу збірної команди України увійшли 16 спортсменів із міст Донецької області.

Вдало на світовій першості виступили слов’янці, вихованці спортивного клубу «Тріада» (керівник Андрій Безуглий), які принесли в загальну скарбничку збірної України 6 медалей.

Чемпіонами стали Денис Тищенко (65 кг, 14-15 років), Владислав Шульга (60 кг, 16-17 років) і Богдан Троянов (55 кг, 16-17 років).

Сергій Богович завоював «срібло» у ваговій категорії 98 кг і бронзову медаль у ваговій категорії 90 кг (вікова категорія 18 років і старше)

Ще одну «бронзу» здобув Володимир Алексейцев (60 кг, 14-15 років).

У загальнокомандному заліку збірна України посіла перше місце.

Усього в змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів з України, Білорусії, Узбекистану, Румунії, Вірменії, Грузії, Словаччини, Угорщини, Німеччини та Польщі.

 
Хортинг – універсальний комплексний вид бойового мистецтва, що зародився в Україні. Базується на принципах спортивної підготовки як спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів. У хортингу використовуються майже всі технічні прийоми і техніки як контактних, так і повноконтактних видів спорту. Назва «хортинг» походить від острова Хортиця, де знаходилась Запорізька Січ.
 
28.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах