Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся відкритий Кубок Донбасу з мотокросу

27 вересня в Краматорську на Кутовій балці відбулися традиційні змагання «Кубок Донбасу з мотокросу», присвячені святкуванню Дня міста і Дня машинобудівника.

З 1967 року вони проводилися щорічно, і лише минулого року через нестабільну ситуацію в Краматорську довелося зробити перерву. Цього разу учасниками змагань стали 90 спортсменів із 7 регіонів України. Вони змагалися в різних категоріях: діти 5-9 років, (серед них була навіть одна дівчинка), юніори, Open (професіонали), новачки, ветерани.

На відкритті Кубку був присутній начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. У привітанні до спортсменів він відзначив важливість проведення на Донеччині змагань подібного рівня, оскільки вони слугують підтвердженням єднання українців зі Сходу і Заходу країни.

Відкриття змагань почалося з кола пошани, де всі учасники проїхалися з державним прапором України.

Серед дітей кращими в класі 50 см куб. стали: Кирило Марков (1 місце), Іван Карташов (2 місце), Артур Ляшенко (3 місце), а в класі 65 см куб. трійка призерів розташувалася наступним чином: 1 – Федір Шутько, 2 – Тимур Ляшенко, 3 – Олег Ахрименко.

Серед ветеранів від 45 до 55 років першим був Олександр Гайдар (Запоріжжя), другим – Андрій Бессонов старший (Харків), третім – Ігор Сова (Харків). Серед ветеранів від 55 років Юрій Гончаров (Краматорськ), Володимир Фастовець (Краматорськ) і Василь Артюхов (Жовті Води) посіли з 1 по 3 місця на п’єдесталі.

У класі Open, групі А, кращим став Андрій Бессонов (Харків), друге місце посів Олександр Скичко (Олександрія), а третє – Дмитро Доценко (Димитрів).

Усі переможці отримали Кубки та медалі.

 
 
 
28.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах