Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда кікбоксерів Донецької області виграла Кубок України

З 24 по 27 вересня в Броварах пройшов Кубок України з кікбоксингу серед дорослих. Змагання проходили в трьох розділах: лоу-кік, кік-лайт, К-1.

Команда Донецької області, у складі якої виступали представники Артемівська, Дзержинська, Костянтинівки, Красноармійська, Курахового і Маріуполя, за підсумками Кубка України здобула перемогу.

Серед дзержинців відзначилися: Наталія Мартюхіна, яка стала кращою в розділах К-1 і лоу-кік, Олексій Берсенєв – 1 місце в лоу-кік і 2 місце в К-1, Михайло Гордєєв – 3 місце в лоу-кік, Леонід Рябикін – 3 місце в К-1.

Спортсмен із Костянтинівки Закарія Джалілов піднімався на п’єдестал у всіх трьох розділах: на першу сходинку – в лоу-кік і К-1, на другу – у кік-лайт.

Кікбоксери Маріуполя також опинилися в числі кращих на змаганнях. У лоу-кік і кік-лайт Уляна Міщенко була першою, а Юлія Діоніна – другою.

Другими в розділі кік-лайт у своїх вагових категоріях були красноармійчанин Костянтин Карнелицький і артемівець Тагір Гельманов. Ще один представник Донеччини із Курахового Владислав Гіда посів третє місце в лоу-кік.

Команду нашого регіону підготували тренери: Віталій Лі (Дзержинськ), Артем Дрига (Курахово), Денис Харкін (Костянтинівка), Віктор Костенко, Роман Незнахін (Красноармійськ), Володимир Морозов, Руслан Осіпов (Маріуполь).

 
27.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах