Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі провели Олімпійський урок з греко-римської боротьби

24 вересня в ЗОШ № 9 Маріуполя пройшов черговий Олімпійський урок, присвячений одному з найдавніших єдиноборств – греко-римській боротьбі.

Участь у спортивному заході взяли представники батальйону Національної гвардії України, батальйону «Донбас» і спортсмени-борці.

Урок розпочався з виносу державного прапора України, прапора Національного олімпійського комітету України та прапора міста Маріуполя. Учням школи пояснили значення олімпійських символів – п’яти кілець, розповіли про історію зародження Олімпійських ігор, видатних борців-олімпійців України та Приазов’я.

Після цього спортсмени провели показові виступи – організували розминку і продемонстрували борцівську техніку: кидки прогином і через спину.

Далі учні школи вже мали змогу самі відчути себе борцями: вони кидали манекени, перекидалися, намагалися повторити силові рекорди.

Завершили Олімпійський урок бійці Національної гвардії України, які розповіли про значення спорту в підготовці справжніх патріотів своєї країни і побажали спортсменам та учням школи більше працювати над собою і не зупинятися на досягнутому.

 
 
25.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах