Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День фізичної культури і спорту в Димитрові

12 вересня в Димитрові на стадіоні «Шахтар» проводилися змагання серед навчальних закладів міста, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

Юнаки та дівчата демонстрували свої найкращі якості в естафеті 4х100 м, у командному перетягуванні канату, підніманні гирі та армреслінгу (серед юнаків).

У змаганнях легкоатлетичної естафети серед дівчат кращою стала команда міського ліцею (капітан – Євгенія Мельник), а в естафеті серед юнаків перше місце посів колектив Української гімназії (капітан – Тимофій Гапонов).

Найсильнішим у змаганнях з піднімання гирі 24 кг став учень гірничого ліцею Іван Ожегов.

Перше місце з армреслінгу посів учень загальноосвітньої школи № 4 Рустам Єфремов.

У перетягуванні канату силу і злагодженість показала команда української гімназії (капітан – Андрій Гавчук).

Переможці та призери в особистих і командних змаганнях на стадіоні нагороджені грамотами, медалями, кубками та спортивним інвентарем.

У День фізичної культури і спорту в Димитрові були відкриті два спортивні майданчики для занять футболом.

У парку культури і відпочинку ім. Гагаріна проведено капітальний ремонт майданчика (24х15 м) зі штучним покриттям, який був побудований у 2004 році. На заміну покриття та огородження з місцевого бюджету було виділено 250,0 тис. грн.

На нововідкритому футбольному майданчику пройшли змагання серед дитячих команд мікрорайонів міста до 10 років. Найбільш юним їх учасником був Тимур Доценко (2009 р.н.).

За підсумками змагань перше місце виборола команда м-на Молодіжний (капітан – Євген Птиця), друге – команда м-на Західний (капітан – Максим Косянчук), третє – команда м-на Новатор (капітан – Євген Басенко). У нагороду команди отримали футбольні м’ячі та солодкі призи від благодійного фонду «Соціально-економічного розвитку міста Димитрова».

На кварталі 40 на футбольному майданчику (20х35 м) з природним покриттям був проведений ремонт огорожі та завезений річковий пісок (110 т). Об’єкт використовуватиметься для проведення тренувань з пляжного футболу, у зимовий час тут буде «заливатися» каток.

У День фізичної культури і спорту на майданчику відбулася матчева зустріч між командами хлопців 2003 р. н. із Красноармійська та Димитрова.

Команда господарів швидше пристосувалася до пісочного поля і здобула впевнену перемогу з рахунком 9:3. Відзначився серед димитровців Данило Февральов (ЗОШ № 5), який забив у ворота суперників 5 м’ячів. Упевнено і надійно захищав ворота своєї команди Олександр Жолоб (ЗОШ № 8). У нагороду юні футболісти отримали тренувальні м’ячі, комплект футбольної форми, солодкі призи від благодійного фонду «Соціально-економічного розвитку міста Димитрова».

 
24.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах