Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна держслужбовців Донецької області стартувала на Всеукраїнській спартакіаді

23 вересня в Ужгороді відбулося урочисте відкриття фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Від Донецької області на Закарпаття поїхала збірна у складі 22-х чоловік, які змагатимуться в усіх видах Спартакіади: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

Серед членів команди нашого регіону – працівники управлінь і департаментів облдержадміністрації (департаменту житлово-комунального господарства, департаменту фінансів, департаменту економіки, управління з питань фізичної культури та спорту, управління господарсько-транспортного забезпечення, організаційного управління), представники Володарської, Костянтинівської, Слов’янської райдержадміністрацій, управлінь Пенсійного фонду України (в Донецькій області, в Великоновосілківському районі, в Мар’їнському районі, в м. Добропіллі та Добропільському районі, в м. Слов’янську та Слов’янському районі, у Волноваському районі), відділу Держгеокадастру у Великоновосілківському районі Донецької області.

Цього року участь у Спартакіаді беруть 19 команд регіонів України загальною кількістю понад 350 осіб.

Змагання триватимуть до 25 вересня.

 
 
 
23.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах