Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Новогродівці пройшов ряд заходів у рамках Всеукраїнського олімпійського тижня

7 вересня в Україні стартував Всеукраїнський олімпійський тиждень, у ході якого в навчальних закладах Новогродівки відбулися різноманітні змагання та вікторини, а також конкурси малюнків на спортивну тематику.

Проведення в Новогородівці 12 вересня заходу, приуроченого Дню фізичної культури і спорту, стало завершальним етапом Всеукраїнського олімпійського тижня та Всеукраїнського олімпійського уроку. Під пісню спортивної тематики, з високо піднятою головою і посмішками на обличчях учні шкіл міста пройшли урочистим парадом по стадіону школи № 7.

Змагання, приурочені святкуванню Всеукраїнського олімпійського тижня, Всеукраїнського олімпійського уроку та Дня фізичної культури і спорту в Новогродівці відкрилися загальноміською зарядкою. Перед головними змаганнями діти із задоволенням провели розминку і розігрілися.

Далі стадіон школи № 7 перетворився на маленьке спортивне містечко. Програма змагань була насичена і різноманітна. Юні прихильники здорового та активного способу життя виборювали першість у естафетах «Веселі старти», стрибали на скакалці, обертали обруч, підтягувалися на перекладині, мірялися силами на турнірі з амреслінгу, демонстрували вправність і рівновагу на «велотрасі».

Уболівальники активно підтримували юних спортсменів, вигукували їхні імена та підбадьорюючі слова. На шляху до перемоги учасники змагань проявляли силу духу, швидкість, кмітливість і навіть хитрість. Але суворе журі постаралося чесно і об’єктивно оцінити техніку виконання завдань.

Поки колегія підраховувала бали і визначала лідерів змагань, глядачі та учасники заходу, поділившись на дві збірні, із азартом і веселощами перетягували канат «Дружби» до переможної позначки.

Багато приємних емоцій присутнім подарував танцювальний колектив «Стодем». Їх виступ був ритмічним і запальним.

Проведення флешмобу стало найбільш видовищною дією на заході. Учасники спортивного дня із задоволенням взяли в ньому участь.

Завершилося свято вшануванням кращих із кращих. Команди шкіл та учнів, які посіли призові місця в спортивних змаганнях, нагородили грамотами Новогродівської міської ради та солодкими призами.

 
18.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах