Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Низка заходів з нагоди проведення Всеукраїнського олімпійського уроку відбулася в Добропіллі

З 7 по 11 вересня в Добропіллі пройшов ряд заходів з нагоди проведення Всеукраїнського олімпійського уроку.

Так, у міському парку були проведені змагання з техніки пішохідного туризму серед навчальних закладів, участь у яких взяли 180 осіб. У рамках заходу відбулися показові виступи провідних спортсменів міста. Серед почесних гостей на спортивному святі були присутні заступник Добропільського міського голови М.Маслюков, начальник відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Л.Грибаускас, директор центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Т.Стащенко.

У селищі Новодонецьке відбулися естафетно-розважальні конкурси серед тих, хто займається в місцевому спортивному комплексі. Захід відвідали начальник відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Л.Грибаускас, директор центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Т.Стащенко, директор ДЮСШ теркому С.Іордан. У рамках свята пройшли концертна програма і показові виступи провідних спортсменів міста.

Учасниками відкритого уроку з фізичної культури, який проводився в загальноосвітніх навчальних закладах міста, стали більше 4 тисяч чоловік. У його рамках пройшли естафетні змагання, відвідування заходів (у т.ч. «Олімпійських уроків») провідними спортсменами міста, тренерами, показові виступи провідних спортсменів міста, відкриті уроки, лекції, бесіди.

Раніше ми повідомляли про відкриту спартакіаду серед людей з обмеженими фізичними можливостями, яка відбулася в Білицькому.

 
18.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах