Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Великоновосілківському районі пройшла спартакіада до Дня фізичної культури та спорту

11 вересня в переддень святкування Дня фізичної культури та спорту на базі Нескучненського ДОЦ «Дружба» відбулась спартакіада серед збірних команд працівників закладів освіти та державних службовців Великоновосілківського району.

Змагання проходили з урочистим підняттям прапора та щирими привітаннями від організаторів та почесних гостей. На відкритті змагань до учасників звернулися голова Великоновосілківської райдержадміністрації Віктор Красьоха і керівник апарату Тетяна Чаган.

Віктор Красьоха висловив командам слова подяки за те, що вони своїм прикладом доказали єднання не тільки в державній службі та в навчальних загальноосвітніх закладах району на благо України, але і у відношенні до спорту та фізичної культури як важливої складової життя населення,. Він побажав усім учасникам відчути дух змагань, показати свої кращі здібності і досягти перемог.

Також була нагороджена грамотою «За багаторічну плідну працю» та квітами ветеран спорту Надія Юлюра – директор РК ДЮСШ з 1981 по 2012 роки, яка у свою чергу привітала зі святом усіх причетних до спорту.

Начальник відділу молоді та спорту Великоновосілківської райдержадміністрації Тетяна Алчієва нагородила грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації «За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури та спорту в Донецькій області та з нагоди Дня фізичної культури та спорту» директора РК ДЮСШ «Старт» В.Шапаренко, голову РГО ФВСТ «Колос» АПК України В.Тарасьєва.

Змагання проходили з 5 видів спорту: волейболу, футзалу, шахів, шашок і настільного тенісу.

Переможці Спартакіади визначалися як у загальнокомандному заліку, так і в кожному із видів змагань. Так, у особистому заліку змагань з настільного тенісу серед жінок першою була Олена Гімішилі. За підсумками всіх видів Спартакіади кращою виявилися збірна команда працівників закладів освіти, де велику роль зіграв досвід педагогів.

В.о. заступника голови райдержадміністрації Юрій Бакаєв та керівник апарату Тетяна Чаган нагородили всіх переможців медалями та грамотами, а команду-переможців – кубком.

 
18.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах