Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбувся традиційний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Геннадія Узуна

19 вересня в Маріуполі пройшов V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Геннадія Узуна.

До участі в змаганнях допускалися юнаки 2001-2003, 2004-2005 років народження. Усього учасниками турніру стали 180 спортсменів з Маріуполя, Волновахи, Дружківки, Краматорську, Вугледару, смт. Володимирівка.

На змаганнях були представлені вихованці обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби, СДЮШОР з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна, обласної комплексної ДЮСШ Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», комплексної ДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь, комплексної ДЮСШ Маріупольської міської ради.

На відкритті турніру серед почесних гостей були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник генерального директора ПАТ «Азовмаш» Костянтин Іващенко, начальник управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Олег Муравйов.

У привітанні до юних борців Володимир Мицик підкреслив важливість проведення змагань подібного рівня в Маріуполі та зазначив, що це місто завжди було і залишається центром розвитку греко-римської боротьби.

По завершенню змагань Володимир Мицик нагородив кращих спортсменів грамотами, медалями і кубками управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Також він вручив грошові винагороди переможцям цьогорічного чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед кадетів Олександру Грушину і Дмитру Кияшку та їх тренеру Андрію Суровягіну. Окрім цього, грамотою облдержадміністрації був нагороджений директор СДЮШОР ім. Г.Г.Узуна Максим Узун.

 

 
20.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах