Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Завершився чемпіонат Маріуполя з футболу серед шкільних команд на призи міського голови

29 травня на стадіоні «Західний» відбувся фінальний матч турніру з футболу серед загальноосвітніх шкіл на призи міського голови Юрія Хотлубея, після чого були урочисто підведені підсумки змагань.

Уболівальники, які заповнили трибуни стадіону, стали свідками захоплюючого фінального поєдинку між учнями 5-6 класів загальноосвітньої школи № 34 та гімназії № 1. Юні футболісти з гімназії, які володіли протягом усього матчу ігровою і територіальною перевагою, розгромили суперників з рахунком 5:0.

Після фінального свистка до всіх учасників змагань звернулися почесні гості, які стали свідками завершальної гри першості.

Міський голова Юрій Хотлубей подякував всім 196 командам, які брали участь у турнірі, за любов до футболу. У своєму зверненні міський голова зазначив, що учасниками розіграшу Кубка стали понад 3 тисячі маріупольських хлопців, які виступали у трьох вікових категоріях. Він нагадав, що Президент України Віктор Янукович оголосив поточний рік роком дитячої творчості та поставив завдання створити у всіх куточках країни умови, у яких підростаюче покоління могло б творчо і фізично розвиватися.

Після закінчення виступів почесних гостей глядачі стали свідками церемонії нагородження переможців та призерів турніру.

Не залишилися без заслужених нагород директори шкіл і вчителі фізичного виховання, що підготували найкращих футболістів – їм були вручені подяки міського голови.

Завершилося свято сюрпризом: усі школи міста отримали в подарунок комплекти футбольних м’ячів, щоб хлопці могли і далі вдосконалюватися на тренуваннях, готуючись до наступних турнірів.

Переможці та призери турніру 2013 року:

- старша вікова група (9-11 класи)

1 місце – ЗОШ № 62;
2 місце – Маріупольський морський ліцей;
3 місце – ЗОШ № 68;

- середня вікова група (7-8 класи)

1 місце – ЗОШ № 62;
2 місце – ЗОШ № 65;
3 місце – ЗОШ № 30;

- молодша вікова група (5-6 класи)

1 місце – гімназія № 1;
2 місце – ЗОШ № 34;
3 місце – школа-інтернат № 2.
 
03.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах