Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня фізичної культури та спорту в Слов’янську відбувся відкритий чемпіонат міста з рукопашного бою

12 вересня на базі Слов’янського хіміко-механічного технікуму відбувся відкритий чемпіонат міста Слов’янськ з рукопашного бою.

Участь у змаганнях взяли 66 спортсменів зі Слов’янська, Миколаївки, Краматорська, Красноармійська, Красного Лиману, Костянтинівки.

Привітали спортсменів зі святом Дня фізичної культури і спорту України та початком турніру начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко, ветеран спорту, майстер спорту СРСР з легкої атлетики, переможець і призер чемпіонатів світу та Європи з легкої атлетики серед ветеранів Дмитро Брежнєв, генеральний директор ТОВ «Гранум», депутат Слов’янської районної ради Дмитро Казацький.

Під час вітального слова гості побажали юним спортсменам наполегливості і завзяття в тренуваннях, а в подібних турнірах закаляти свій чемпіонський спортивний характер, який їм обов’язково допоможе в майбутньому у досягненні поставлених життєвих цілей.

За підсумками змагань визначені переможці та призери змагань, які нагороджені грамотами та медалями. Крім того, усі команди-учасники отримали солодкі призи від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

 
16.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах