Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся чемпіонат області з дзюдо, присвячений Дню фізичної культури та спорту

12 вересня в спортивному залі дзюдо СК НАУ відбулися чемпіонат Донецької області з дзюдо серед дорослих та відкритий чемпіонат Слов’янська з дзюдо серед юнаків та дівчат 2001-2008 років народження.

Загалом участь у змаганнях взяли 182 спортсмени зі Слов’янська, Красноармійська, Краматорська, Красного Лиману, представники Слов’янського, Краснолиманського районів.

З початком турніру спортсменів привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Андрусів та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Віктор Андрусів побажав учасникам вдалих виступів та подякував, що вони своїми здобутками на турнірах різних рівнів прославляють Донеччину і вносять вагомий вклад у становлення миру на нашій землі. Адже там, де розвивається спорт, де тренуються діти, де проводяться змагання, не повинно бути збройних конфліктів.

Володимир Мицик від усієї спортивної громадськості Донеччини привітав учасників чемпіонату та тренерів із професійним святом – Днем фізичної культури та спорту України. Він побажав завжди ставити перед собою найсміливіші та найамбіційніші цілі і впевнено йти до їх досягнення. Також цього дня за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, пропаганду здорового способу життя серед дітей і молоді та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України провідні тренери Слов’янська отримали з рук Володимира Мицика почесні грамоти.

 

За результатами змагань визначилися переможці та призери у своїх вікових та вагових категоріях, які нагороджені грамотами та медалями, а загальнокомандні місця розподілилися наступним чином:

І місце – м. Слов’янськ;
ІІ місце – м. Красноармійськ;
ІІІ місце – м. Краматорськ.
 
16.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах