Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок провели в Донбаському державному педагогічному університеті

З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України в Слов’янську пройшов ряд спортивних заходів.

11 вересня в спортивному корпусі ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» відбувся «Олімпійський урок». У заході взяли участь 5 команд, сформованих зі студентів педагогічного університету.

Веселі спортивні конкурси, естафети та командні змагання чекали на учасників, а численні групи підтримки палко вболівали за команди своїх факультетів.

Привітали учасників «Олімпійського уроку» начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, завідувач кафедри здоров’я людини та фізичного виховання факультету фізичного виховання Владислав Дичко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко.

Гості поздоровили студентів зі святом Дня фізичної культури та спорту України, побажали завжди бути у відмінній спортивній формі та, як майбутні вчителі, бути взірцем і гарним прикладом для дітей.

Також за «за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на території Слов’янської міської ради, пропаганду здорового способу життя серед дітей та молоді, та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України» грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та грамотами Слов’янської міської ради були відзначені викладачі Донбаського державного педагогічного університету.

Загалом студенти весело і по-спортивному відзначили свято фізичної культури та спорту. Команди-переможці були нагороджені кубками та грамотами, а всі учасники отримали солодкі призи від кондитерської фабрики «Валенсія».

 

 
16.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах