Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні спортсмени-інваліди Донеччини завоювали 4 медалі на фінальних змаганнях Спартакіади «Повір у себе»

З 5 по 11 вересня в с. Коблево Миколаївської області відбулася ХХІІ Всеукраїнська Спартакіада ​​«Повір у себе» серед дітей з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку.

Збірну Донецької області представили 10 дітей, сім із яких брали участь у змаганнях з баскетболу, а три – з настільного тенісу.

У активі спортсменів Донеччини опинилося 4 медалі.

Наші баскетболісти в цьому році посіли друге місце, чим вкотре підтвердили, що у нас одна з найкращих команд України серед юнаків.

Спортсмени з настільного тенісу здобули «золото» (Михайло Арділан), «срібло» (Данило Мурашев) та «бронзу» (Володимир Бойко).

Вітаємо наших дітей із яскравим виступом. Вони є прикладом для юних мешканців Донецької області з обмеженими можливостями, уособлення духу і мужності.

Перший старт дитячим паралімпійським іграм України був даний Міністерством у справах молоді та спорту 29 червня 1994 року. Щорічно у Спартакіаді беруть участь близько 20 тисяч дітей. Змагання дають можливість молоді знайти впевненість у собі та своїх силах. Також вони несуть і пошуковий характер – конкурс виявляє талановитих спортсменів для поповнення національних збірних команд України з метою підготовки їх до Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

 
15.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах