Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську пройшов відкритий міський міні-марафон серед інвалідів

10 вересня в Красноармійську відбувся міні-марафон серед людей з обмеженими можливостями, присвячений 140-річчю Красноармійська та Дню фізичної культури та спорту.

Організатором заходу виступив комітет по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради за підтримки організації «Червоний хрест».

Такий міні-марафон серед людей з ураженням опорно-рухового апарату в Красноармійську був проведений уперше.

Десять інвалідів на візках із Красноармійська, Добропілля, Димитрова, Селидового, Білицького стартували біля села Гришине. Довжина дистанції марафону складала 10 кілометрів.

Мешканка Селидового Наталія Собчинська першою серед жінок перетнула лінію фінішу і стала переможницею. Другою серед жінок фінішувала Світлана Лук’янова. Другим після Наталії і першим серед чоловіків був Сергій Бушний з Білицького. Друге місце серед чоловіків посів Олександр Семенков, а «бронзу» виборов Олексій Котов.

Організаційний комітет заохотив одного з учасників, який взяв участь у змаганнях на звичайному інвалідному візку – грамотою та цінними подарунками нагороджений Артем Добриднєв.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі спорткомітету, а також цінні подарунки від спонсорів заходу. Нагородження переможців провів заступник Красноармійського міського голови Володимир Балашов. А голова комітету Віктор Поліщук вручив грамоти кращим спортсменам з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Для учасників окремим подарунком стала концертна програма, яка відбулася в парку культури і відпочинку селища динасового заводу. Після нагородження на всіх учасників чекав святковий обід.

 
15.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах