Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


16 медалей чемпіонату Європи – заслуга спортсменів-радіоаматорів Донеччини

З 17 по 23 серпня в місті Маріанські Лазні (Чехія) відбувся чемпіонат Європи з радіопеленгації.

У змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів з 26 країн. У складі національної збірної команди України на чемпіонаті були представлені 5 спортсменів Донецької області (ОДЮСШ для дітей-сиріт).

У перший день змагань Руслан Золочівський зайняв 3 місце в категорії Ю19.

У другий день треті місця у своїх категоріях посіли Сергій Штанько (М21), Євгенія Веремеєнко (Ж21) і Костянтин Золочівський (М40).

Третій день чемпіонату приніс збірній команді України перше довгоочікуване «золото» – у групі М19 не було рівних Руслану Золочівському. Також Руслан був другим і в командному заліку.

Сергій Штанько посів 2 місце в групі еліти М21, а також 2 місце в командному заліку разом з Олексієм Іваньком.

Костянтин Золочівський та Євгенія Веремеєнко у своїх категоріях були третіми в командному заліку.

У останній день змагань наші земляки ще раз поповнили медальний запас збірної команди України. Руслан Золочівський в групі Ю19 в команді був другим. Олексій Іванько і Сергій Штанько в групі М21 також завоювали «срібло». Третє місце в командному заліку посів Костянтин Золочівський (М40), а також у особистому заліку – Сергій Штанько (М21).

Усі спортсмени займаються спортивною радіопеленгацією в групах спеціалізованої базової підготовки під керівництвом тренера-викладача вищої категорії, Заслуженого майстра спорту України Олексія Іванька.

Відділення ОДЮСШ для дітей-сиріт запрошує дітей старше 10 років в секцію спортивної радіопеленгації. Цей комбінаційний вид спорту включає в себе біг по пересіченій місцевості, спортивне орієнтування, азбуку Морзе, вміння працювати з радіоапаратурою. Спортивна база знаходиться за адресою: м. Красний Лиман, вул. Крупської 2а, 2 поверх (колишній ДОСААФ).

 
14.09.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах