Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся фінал обласних змагань «Веселі старти»

30 травня в Донецьку на РСК «Олімпійський» відбулася фінальна частина обласних змагань «Веселі старти» 2013 року серед школярів 10-річного віку.

У перших двох етапах змагань, що пройшли в усіх містах та районах регіону, взяли участь понад 32000 учнів з більш ніж 1000 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.

На урочистому відкритті змагань команди учасників привітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Кірбаба, заступник начальника управління освіти та науки облдержадміністрації Наталя Корнієнко, голова Донецького регіонального відділення НОК України Анатолій Кучеров та інші.

Змагання пройшли у вигляді спортивного свята з веселими естафетами та показовими виступами художніх і спортивних колективів регіону.

За підсумками змагань місця розподілились наступним чином:

- у 1 групі міст: 1 – Краматорськ, 2 – Слов’янськ, 3 - Макіївка;

- у 2 групі міст: 1 – Димитрів, 2 – Красноармійськ, 3 – Добропілля;

- у 3 групі міст: 1 – Селідове, 2 – Ясинувата, 3 – Жданівка;

- у 1 групі районів: 1 – Новоазовський район, 2 – Слов’янський район, 3 – Старобешівський район;

- 2 групі районів: 1 – Ясинуватський район, 2 – Костянтинівський район, 3 – Добропільський район.

У 2007 році Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Олексій Найденко) було прийнято рішення про відродження славних традицій Донецької області та України в цілому в проведенні багатоступеневих спортивних змагань серед дітей молодшого шкільного віку. Тоді вперше з 1983 року в регіоні були проведені змагання «Веселі старти», і проводяться вони щорічно по сьогоднішній день.

У 2013 році проведення обласних змагань «Веселі старти» серед школярів віком 10 років було організовано  протягом лютого-квітня ДОЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти та науки облдержадміністрації, за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та Донецького обласного відділення НОК України. На жаль, на цей час проведення «Веселих стартів» відбувається тільки на регіональному рівні.

 
01.06.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах