Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З 27 по 29 травня на Слов’янському курорті проходили обласні змагання серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату

З 27 по 29 травня 2013 року на Слов’янському курорті на базі санаторія «Слов’янський» відбулися комплексні обласні змагання з нардів, дартс, настільного тенісу та гонок на візках серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

Спортивний захід проведено Донецьким регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» спільно з Донецькою обласною організацією інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Змагання проводилися з метою соціально-психологічної адаптації, укріплення здоров’я, пропаганди фізичної культури і спорту та активної реабілітації серед людей з обмеженими фізичними можливостями.

У змаганнях взяли участь 16 команд, які були представлені 80 спортсменами з 15 міст Донецької області. За результатами виступів командні місця розподілилися наступним чином: І місце – Артемівськ, ІІ місце – Донецьк, ІІІ місце – Макіївка.

На урочистому закритті змагань були присутні: начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Оксана Чернікова, голова Донецької обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Надія Поламарчук та отець Володимир, який благословив переможців та учасників змагань на нові досягнення. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, цінними призами та грошовими нагородами.

 
31.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах