Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сьогодні в Донецьку на РСК «Олімпійський» відбулася семінар-нарада з керівниками спорткомітетів міст та районів

Нарада пройшла под керівніцтвом начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Віктора Кірбаби.

На порядок денний були винесені питання:

- про проведення обласного спортивного фестивалю серед дітей та підлітків за місцем проживання на універсальних спортивних майданчиках, побудованих в рамках обласного конкурсу проектів місцевого розвитку,
- про проведення в Донецькій області «Тижня спорту» з 17 по 23 червня 2013 року,
- про залучення вболівальників з міст і районів на юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики з 10 по 14 липня 2013 року,
- про підведення підсумків Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота», а також інші актуальні питання.

У містах та районах Донецької області підведені підсумки проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» у 2013 році. У заході в цілому взяли участь 305 837 чоловік, залучено 4 852 270 гривень бюджетних коштів та 2 098 550 гривень позабюджетних коштів, відремонтовано 2 611 спортивних споруд (1 519 майданчиків знаходяться на балансі учбових закладів, 857 – за місцем проживання населення та 235 – у місцях масового відпочинку).

У місячнику взяли участь підприємства, установи та організації усіх форм власності, навчальні заклади, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області.

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» проводиться в Донецькій області щорічно з 2007 року. Його метою є покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за допомогою підготовки до весняно-літнього періоду спортивних споруд різного типу. Основна увага приділяється найпростішим спортивним спорудам за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

За підсумками проведення обласного огляд-конкурсу в рамках проведення місячника найактивніші міста та райони Донецької області відзначено кубками та грамотами. Найкращих результатів в організації та проведенні заходу досягли у першій групі міст: 1 місце - Краматорськ, 2 місце - Донецьк, 3 місце - Горлівка; у другій групі: 1 місце - Костянтинівка, 2 місце - Красноармійськ, 3 місце - Артемівськ; у третій групі: 1 місце - Дружківка, 2 місце - Добропілля, 3 місце - Шахтарськ; у четвертій групі: 1 місце - Вугледар, 2 місце - Жданівка, 3 місце - Авдіївка. У першій групі районів: на першому місці - Волноваський район, на другому - Красноармійський, на третьому - Мар'їнський; у другій групі районів: на першому місці - Володарський район, на другому - Тельманівський, на третьому - Костянтинівський район.

 
30.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах