Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З 25 по 27 травня в Донецьку на РСК «Олімпійський» проходив командний чемпіонат України та міжнародна зустрічі збірних команд Україна-Білорусь-Туреччина з легкої атлетики

На старт вийшли понад 700 учасників з усіх регіонів України.

У підсумку командної боротьби в міжнародній зустрічі збірних команд перемогу здобули українці, на другому місці - Білорусь, на третьому - Туреччина.

У чемпіонаті України перемогла збірна команда Дніпропетровської області, донецькі спортсмени поступилися їм всього 20 очок, на третьому місці - Київська область.

У активі нашої команди чотири - перших, вісім - других та чотири - третіх місць. Переможцями стали донеччани Олександр Малосилов та Катерина Попова у потрійному стрибку - 15 м 27 см та 12 м 98 см відповідно.

У стрибку з жердиною у дівчат вихованки СДЮШОР № 8 імені Сергія Бубки Ольга Зюзіна і Вікторія Філіна не залишили надій своїм суперницям: Ольга стрибком на 4 метри завоювала звання чемпіонки, а Вікторія, подолавши планку на висоті 3 м 70 см не тільки завоювала срібну медаль, а й виконала норматив для участі в чемпіонаті світу. У стрибках в довжину з результатом 6 м 87 см кращим став вихованець донецької СДЮШОР № 1 Богдан Єгоров. Ще раз підтвердили свої амбіції на потрапляння до національної збірної Олексій Чиканов з Горлівки в бігу на 400 м - він фінішував у фіналі другим з результатом 48,98 та маріупольчанка Тетяна Шишканова в метанні молота також зайняла 2 місце з результатом 57 метрів 97 сантиметрів.

Організаційну та технічну частини проведення цих змагання відстежували делегати Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій IAAF.

 
29.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах