Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшла прес-конференція, присвячена підведенню підсумків підготовки Донецька до юнацького ЧС-2013 з легкої атлетики

У заході взяли участь заступник голови Донецької обласної ради Ігор Коваль, заступник Донецького міського голови Валентив Лактіонов, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Олександр Громаков, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, директор КУ «Агенції з підготовки та проведення в м.Донецьк чемпіонату світу з легкої атлетики серед юнаків 2013» Ірина Ліщинська, делегати Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ) Сільвія Барлаг і Луї Салад`є.

Вже цього літа, з 10 по 14 липня вперше в історії Донецьк прийматиме Юнацький чемпіонат світу ІААФ з легкої атлетики 2013. Загальна кількість гостей складе 2236 осіб, які представлятимуть 178 федерацій-членів ІААФ. Така кількість делегацій може стати рекордним за всю історію подібних чемпіонатів. Так, в 2005 році в Марракеші (Марокко) взяли участь 177 команд. Незважаючи на те, що ці дані є попередніми, а остаточні заявки будуть сформовані з 27 травня по 24 червня, Місцевий організаційний комітет впевнений, що кількість учасників практично не буде зменшено.

27 травня закінчився юнацький Чемпіонат України з легкої атлетики та легкоатлетичний товариський матч Туреччина-Білорусь-Україна. Під час прес-конференції обговорювалися питання готовності стадіону до проведення Чемпіонату, підсумки реконструкції стадіонів «Кіровець» та «Олімпійський», питання розміщення команд та офіційних осіб, безпеки під час чемпіонату, а так само кількість волонтерів та їх сфери діяльності.

За підсумками прес-конференції, попри дрібні деталі, які потребують вирішення, Донецьк готовий до проведення Юнацького чемпіонату світу ІААФ з легкої атлетики 2013.

 
28.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах