Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пройшов перший відкритий турнір серед юнаків з дзюдо пам'яті Віктора Пруднікова

У місті Ясинувата з 24 по 26 травня в Палаці спорту пройшов І Відкритий турнір серед юнаків з дзюдо пам'яті МС СРСР В.М.Пруднікова.

За роки роботи на посаді державного тренера з видів боротьби в Донецькій області та на початку його кар'єри на посаді тренера-викладача, під керівництвом Віктора Михайловича виховано 5 заслужених майстрів спорту, 19 майстрів спорту міжнародного класу, понад 160 майстрів спорту. Серед них: чемпіон світу Рустам Аджі, чемпіони Європи з греко-римської боротьби Григорій Комишенко та Руслан Хакімов, чемпіони Європи та світу серед юніорів та кадетів Блошенко Артем, Коротун Максим з дзюдо. Під безпосередньому керівництвом Віктора Прудникова в 1996 році першим олімпійським чемпіоном незалежної України став В'ячеслав Олійник. Через чотири роки Давид Салдадзе завойовує олімпійське «срібло», а в 2004 році Олексій Вакуленко стає четвертим. І це далеко не весь перелік імен борців, у житті яких зіграв важливу роль В.М.Прудніков.

У змаганнях взяли участь 225 спортсменів з 10 регіонів.

Ці змагання були особистими, але кульмінацією стала перемога у ваговій категорії до 42 кг - онука В.М.Пруднікова Михайла Пруднікова.

Змагання пройшли на найвищому рівні завдяки підтримці ДФСК Локомотив м.Ясинувата, управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, спорткомітету м. Ясинувата, СДЮСШОР з видів боротьби.

На відкритті змагань був присутній срібний призер чемпіонату Європи з дзюдо серед юніорів, син В.М.Пруднікова, - Юрій Прудніков, представник Ясинуватської дирекції ЖД перевезень Фараонів Ю.І., директор обласної СДЮСШОР з видів боротьби Крапівкін С.О.

 
28.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах