Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ОКДЮСШ «Колос» підводить поточні підсумки роботи за І півріччя 2015 року

За І півріччя 2015 року ОКДЮСШ Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України брала активу участь у спортивних змаганнях відповідно до календарного плану школи та управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, надавала практичну і методичну допомогу при проведенні змагань в Красноармійському районі.

З 27 березня по 1 квітня Анна Астахова та Ірина Онацька брали участь у чемпіонаті України з боротьби самбо серед жінок та посіли 7 та 3 місця відповідно. Серед чоловіків у цьому ж чемпіонаті Артем Самохвалов посів 5 місце.

28 березня на базі Срібненської ЗОШ були проведені фінальні змагання першості району з волейболу серед колективів фізичної культури сільських та селищних рад. Вони були присвячені Всесвітньому дню спорту, який щорічно відзначається світовою спільнотою 6 квітня. Організаторами змагання виступили сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації, Красноармійська районна громадська організація «ФСТ «Колос» та ОКДЮСШ Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

11 квітня на території с. Сергіївка відбулися спортивні змагання з футболу серед колективів фізичної культури, присвячені відкриттю весняно-літнього сезону 2015 року. У них взяли участь команди Сергіївської, Срібнянської та Удачненської селищних рад. Організаторами заходу виступили сектор молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації спільно з ОКДЮСШ Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

Участь у чемпіонаті Донецької області з боротьби самбо, який проходив 8-10 травня, взяли 14 спортсменів, вихованців тренерів-викладачів І.Чеченова та С.Богуша. Серед них І місця посіли 7 осіб, ІІ місця – 4, ІІІ місця – 3.

10 травня в Срібнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені А.Черненка Красноармійського району пройшов VIII Турнір «Золоте поле Срібного» з футболу, міні-футболу, волейболу та армреслінгу. Змагальний дух, дружня підтримка, фізичне загартування сприяли досягненням справжньої високої спортивної мети, яку ставили перед собою учасники змагань і їх організатори: Красноармійська районна громадська організація ФСТ «Колос» та ОКДЮСШ Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України у співпраці з Красноармійською районною радою і райдержадміністрацією, сільськими та селищними радами.

16 травня ОКДЮСШ Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України спільно із сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійського району організували семінар вчителів фізичної культури Красноармійського району та тренерів районної ДЮСШ. Свою майстерність тут показали і тренери-викладачі ОКДЮСШ Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» О.Гресь та С.Федотов.

31 травня напередодні міжнародного дня захисту дітей в Красноармійську відбувся VIII традиційний дитячий відкритий обласний турнір з дзюдо. Участь у ньому взяли участь вихованці тренера-викладача О.Греся, які посіли два третіх місця.

З 29 травня по 1 червня в Одесі відбувся чемпіонат України з боротьби самбо, у якому брали участь вихованці тренерів-викладачів І.Мацая, С.Богуша та І.Чечинова.

У рамках програми обласних сільських спортивних ігор-2015, присвячених 65-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», 6 червня в Родинському відбувся третій етап ігор серед збірних команд райрад ФСТ «Колос». Організатором змагань виступила Донецька обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України.

 
08.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах