Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбувся обласний турнір з міні-футболу серед шкільних команд

З метою сприяння розвитку футболу за місцем проживання та формування організованого проведення часу, зайнятості школярів, щорічно Донецьким обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» проводиться обласний турнір з міні-футболу серед команд загальноосвітніх шкіл за якими закріплені майданчики із штучним покриттям. Цього року учасниками змагань стали діти 2003 року народження.

Проведенню фінального турніру передували два етапи. На першому етапі змагалися 118 команд (1180 учасників) у містах та районах області. На другому етапі 50 команд-переможниць (500 учасників) міських і районних змагань визначали переможця в зональних змаганнях серед міст та районів області.

25-26 травня 2013 року на футбольних полях із синтетичним покриттям ДЮФК «Олімпік» зустрілися найсильніші команди юних футболістів з Донецька, Костянтинівки, Шахтарська, Горлівки, Артемівська, Курахового і Тельманівського району для того, щоб виявити переможця змагань. За результатами ігор у двох групах були визначені учасники матчу за третє місце, це команди Донецького багатопрофільного ліцею № 37 та ЗОШ № 102 м. Донецька, а також учасники фіналу, команди м. Горлівки та Тельманівського району.

У грі за третє місце команда ЗОШ № 102 м. Донецька з рахунком 3:0 виграла у команди Донецького багатопрофільного ліцею № 37, а у фінальному протистоянні команда Чермаликської ЗОШ Тельманівського району з рахунком 3:2 в серії пенальті виграла у команди Горлівки.

Команди-призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кожен учасник отримав пам'ятну грамоту та кошти на харчування від Донецького обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

 
27.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах