Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Для юних шахістів і шашкістів Маріуполя провели турнірний майстер-клас

Маріупольський шаховий клуб у черговий раз організував бліц-турнір і одночасно майстер-клас для юних обдарувань пришкільних таборів міста.

Змагання складалися для дітвори дуже складно, було багато запаморочливих партій і кілька гострих тай-брейків, та й фінал вийшов напруженим.

У цілому школярі залишилися задоволені не тільки своїм виступом, але й організацією турніру. Комфортні умови для юних спортсменів надали шахова федерація міста та управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

У підсумку переможцем турніру шахістів став Дмитро Анікін, учень ЗОШ № 37. Друге місце посів Олександр Харабуха (НВК гімназія-школа № 27), а третє – Михайло Довгий (гімназія № 1).

Абсолютним переможцем змагань з шашок стала Єлизавета Галка, учениця ЗОШ № 7. Друге місце тут посіла Анастасія Черноусова (ЗОШ № 7), а почесне третє місце дісталося Анастасії Кочневій (ЗОШ № 15).

Щоразу поруч з хлопцями та дівчатами на шляху до їх тріумфу – будь-то в футболі, піонерболі, «Веселих стартах» або шахово-шашковому бліц-турнірі – знаходяться наставники Валентина Мальцева, Світлана Яненко, Світлана Гусєва.

 
07.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах