Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донецької області здобули 4 нагороди чемпіонату України на шосе в Хмельницькому

З 1 по 5 липня в Хмельницькому пройшов чемпіонат України в багатоденній гонці з велоспорту на шосе серед юніорок, юнаків та дівчат.

Донецьку область на змаганнях представляли 7 спортсменів: 2 юніорки, 3 юнаки та 2 дівчат. За підсумками чемпіонату в активі наших велосипедистів опинилося 4 медалі: 3 золоті та 1 бронзова.

У змаганнях серед юніорок в особистому заліку перемогла Анастасія Зубко, а «бронзу» здобула Анжеліка Тетерич (обидві представляють ШВСМ - СК ІСД, тренери Світлана Чуть - Микола Мирза). Також вони були кращими і в командному заліку.

Золоту нагороду в особистому та командному заліку серед дівчат виборола Єлизавета Арчибасова (ДЮСШ - СК ІСД, тренери Олександр Бережний - Світлана Чуть). Цей результат приніс Єлизаветі путівку на XIII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль (ЄЮОФ), який з 26 липня по 2 серпня прийматиме Тбілісі (Грузія).

Також володарем путівки на ЄЮОФ став Артур Борисенко, вихованець ОСДЮСШОР з велоспорту (тренер Валерій Красов). У Хмельницькому він здобув «золото» в особистому заліку серед юнаків. Зазначимо, що Артур представлятиме Україну в Грузії разом із ще одним вихованцем ОСДЮСШОР з велоспорту Данилом Нікуліним.

Усього у чемпіонаті України в Хмельницькому взяло участь 150 спортсменів з 20 команд.

 
05.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах