Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулося спортивне свято «Олімпійські надії»

У Маріуполі стартував другий етап спартакіади пришкільних таборів при міському управлінні освіти. Усі пришкільні табори міста поринули в спортивні баталії на своїх майданчиках, залах і прилеглих паркових територіях.

Літний, спекотний ранок... І навіть дощ не завадив проведенню спортивного свята «Олімпійські надії» у пришкільному таборі «Бригантина» ЗОШ 15 Приморського району.

У змаганнях взяли участь 35 молодих дарувань – усі хлопці та дівчата добре зарекомендували себе в багатьох тематичних олімпіадах і спартакіадах, що проводяться протягом навчального року.

Діти визначали кращих у баскетболі, футболі, стрибках у довжину і традиційних «Веселих стартах». Колективи «Ясно-червоні вітрила» та «Дельфін» показали хорошу фізичну підготовку і командну дисципліну. Запальними були для дітей естафети з м’ячем та обручем. Для хлопчаків одним задоволенням було посилати м’ячі у футбольні ворота, а для дівчат – на час стрибати через скакалку.

У дружній спортивній боротьбі діти отримали задоволення, заряд енергії та масу позитивних емоцій. Вони стикнулися з динамікою спортивних єдиноборств, традиціями та історією світу спорту, яку хлопцям та дівчатам презентувала Майстер спорту СРСР Валентина Мальцева.

Найсильнішою в підсумку виявилася команда «Ясно-червоні вітрила», яка була нагороджена призом і грамотою. Команда «Дельфін» нагороджена призом глядацьких симпатій та грамотою. Усі учасники змагання отримали пам’ятні солодкі призи.

 
03.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах