Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відбулася колегія комітету по фізичній культурі та спорту міської ради

1 липня у великому залі засідань Красноармійської міської ради відбулася колегія комітету по фізичній культурі та спорту.

На засіданні був розглянутий ряд питань. Перше з них стосувалося підготовки спортивних споруд міста до поточних та капітальних ремонтів. Директори спорткомплексів виступили зі звітом про виконані роботи або їх підготовку. Одним з важливих питань було обговорення капітального ремонту підлоги та стін на СК «Металург», а також відновлення труби у котельні ФОК м. Родинське.

Друге питання стосувалося звітно-виборчої Асамблеї НОК України, що відбудеться 17 липня в Красноармійську. Для участі в Асамблеї від міста було запропоновано делегувати голову комітету по фізичній культурі та спорту Віктора Поліщука, за що присутні проголосували одностайно.

У третій частині обговорень директори спорткомплексів, тренери та члени колегії обговорили питання недостатньої кількості обладнання та інвентарю для занять у спортивних секціях. Вирішуватися зазначена проблема буде поступово і, більш за все, за рахунок спонсорських коштів.

Наступне засідання комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради планується провести наприкінці вересня поточного року.

 
02.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах