Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні плавці змагалися в Маріуполі

26 червня в Маріуполі на базі плавального басейну «Нептун» пройшли змагання з плавання на дистанції 50 метрів вільним стилем, присвячені святкуванню Дня Конституції та Дня молоді.

Вільний стиль – дисципліна плавання, у якій спортсмену дозволяється плисти будь-якими способами, довільно змінюючи їх по ходу дистанції.

У змаганнях брали участь юнаки та дівчата 1999-2007 років народження. Усього на старт вийшло 73 плавця. У даний час всі вони використовують кроль.

Ініціатор та організатор змагань – КДЮСШ. Спортивний керівник свята, майстер спорту України Тетяна Кузьменко оцінила виступ маріупольських плавців в плавальному спринті:

- Я б відзначила наших плавців – юнаків і дівчат до 14 років, які блискуче виступили, взяли майже половину всіх наших медалей у басейні. Це говорить про те, що в основної команди прекрасний резерв. Ці хлопці та дівчата через рік-два будуть конкурувати з провідними плавцями України, а деякі з них візьмуть участь у чемпіонаті світу, і, думаю, на Олімпійських іграх. Тому з усіх точок зору виступ наших спортсменів був дуже успішним.

 
01.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах