Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ряд заходів щодо відзначення річниці створення Міжнародного Олімпійського комітету пройшов у Селидовому

З нагоди відзначення річниці створення Міжнародного Олімпійського комітету в літніх пришкільних таборах на території Селидівської міської були проведені різноманітні цікаві спортивні змагання, вікторини, конкурси, ігри щодо.

Щоранку в усіх пришкільних таборах проводилася ранкова фізична зарядка, яка слугувала запорукою бадьорості, гарного настрою на весь день та укріпленню здоров’я.

У таборі з денним перебуванням «Вогник» на базі ЗОШ № 22 було проведено Малі олімпійські ігри. У їх рамках відбулися спортивні змагання «Ми – майбутні олімпійці!», захист міні-проектів «Бути здоровим – це модно!». Усі заходи пройшли в дусі олімпізму і здорової конкуренції, переможці були нагороджені призами.

Цікаво і змістовно були проведені заходи в таборі з денним перебуванням «Веселка» на базі ЗОШ № 12. З 15 по 23 червня тут проходив Олімпійський тиждень, який присвячувався здобуткам українських спортсменів та вихованню підростаючої олімпійської молоді на майбутнє. Відкрився він проведенням лінійки, і урочисте відкриття пройшло під гаслом: «Гори, палай вогонь Олімпіади!». Продовжився тиждень проведенням традиційних заходів: змагань, екскурсій, переглядом відеороликів. Окрім цього, діти стали учасниками конкурсу малюнків «Я – майбутній олімпієць!».

У таборі з денним перебуванням «Антошка» на базі ЗОШ № 6 пройшли спортивні естафети «М’яч капітану», «М’яч, що котиться», «Три стрибки», «М’яч над головою», «Снайпери», рухливі ігри на свіжому повітрі «Білі ведмеді», «Бездомний заєць».

У таборі з денним перебуванням «Промінець» на базі ЗОШ № 2 відбулися цікаві та різноманітні заходи, серед яких – «День спорту», змагання між загонами табору «Веселі старти», спортивно-інтелектуальна гра «Колесо фортуни», Малі олімпійські ігри. Окрім цього, була організована екскурсію до Палацу спорту «Авангард», де діти ознайомилися з видами спорту та тренерами, що там працюють, дізналися про іменитих спортсменів-земляків, погралися на футбольному міні-полі, позаймалися на літньому тренажерному майданчику. Діти одразу ж проявили інтерес, і багато хто з них вирішив записатися у спортивні секції.

Різноманітні заходи пройшли і в таборі з денним перебуванням «Непосиди» на базі ЗОШ № 18: вікторина «Спортивний калейдоскоп», спортивні ігри, конкурс – змагання «Ми майбутні олімпійці», легкоатлетичний пробіг, веселий футбол, конкурс малюнків «У здоровому тілі – здоровий дух» тощо.

Усі проведені заходи були проведені з метою пропаганди фізичної культури і спорту, утвердження здорового способу життя серед учнівської молоді міста.

 
01.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах