Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Добропілля долучилося до відзначення Всесвітнього дня йоги

У сьогоднішній час активно зростає популярність занять йогою. Її мета – навести лад на фізичному, емоційному, соціальному і духовному рівнях. Йога здатна оздоровити і омолодити організм, наповнити його енергією.

У Міжнародний день йоги сотні студій по всьому світу відкрили двері для безкоштовних занять йогою, а викладачі найрізноманітніших шкіл відповідали на питання з практики.

Приєдналося до відзначення свята і Добропілля. Так, у недільний ранок 21 червня в міському парку відбулася відкрита зустріч любителів йоги.

У рамках заходу досвідчений інструктор з йоги Валентина Лихачова провела безкоштовний урок і тренування для 20 осіб, а також відповіла на всі питання, що хвилюють новачків.

Збори пройшли в теплій дружній обстановці за сприяння начальника відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Лариси Грибаускас. Підводячи підсумок даного заходу, вона зазначила, що з метою залучення якомога більшого числа жителів міста до здорового способу життя та приємного спілкування, проведення дня йоги в Добропіллі відтепер стане доброю традицією.

 
26.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах