Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласна СДЮСШОР з боксу підводить підсумки головних досягнень і результатів за І півріччя 2015 року

Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву (ДО СДЮСШОР) з боксу підводить проміжні підсумки головних досягнень і результатів за перше півріччя 2015 року.

В означений період вихованці школи домоглися значних успіхів як на всеукраїнському, так і на європейському рівнях.

Так, на Всеукраїнському турнірі з боксу серед юніорів 1999-2000 рр. н., який проходив з 11 по 15 березня в Рівному, збірна команда Донецької області у складі 10 спортсменів посіла 1 загальнокомандне місце. Вихованці ДО СДЮСШОР з боксу зайняли наступні місця:
1 місце (48 кг) – Артем Дем’яненко (Красноармійськ, тренер Олександр Швайко);
2 місце (до 60 кг) – Владислав Карпачов (Красноармійськ, тренер Батиралі Карімов);
2 місце (до 75 кг) – Іван Чубревічев (Красноармійськ, тренер Батиралі Карімов);
3 місце (до 46 кг) – Владислав Дорохов (Красноармійськ, тренер Ілля Шупіченко).

На чемпіонаті України з боксу серед молоді 1997-1998 рр. н., який з 27 квітня по 3 травня приймав Хмельницький, із 9-ти представників Донецької області тільки одному вдалося вийти у фінал. Переможцем у ваговій категорії до 60 кг став вихованець ДО СДЮСШОР з боксу Ярослав Щерба (Маріуполь, тренер – Андрій Музика).

Зовсім свіжі ще спогади від успіхів наших боксерів на чемпіонаті Європи серед юніорів, який проходив у Львові з 15 по 24 травня. Тоді чемпіонське звання у ваговій категорії до 48 кг завоював вихованець ДО СДЮСШОР з боксу Артем Дем’яненко з Красноармійська (тренер Олександр Швайко). Незабаром вітчизняні боксери були урочисто нагороджені в Міністерстві молоді та спорту України.

Крім того, на чемпіонаті України з боксу серед юнаків (школярі 2001-2002 рр. н.), який пройшов в Ужгороді з 25 по 31 травня, володарем бронзової медалі у категорії до 54 кг став вихованець ДО СДЮСШОР з боксу Владислав Муравйов (Білозерське, тренер Ілля Шупіченко).

 

На фото – переможець чемпіонату Європи з боксу серед юніорів Артем Дем’яненко разом зі своїм тренером Олександром Швайко

 
25.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах