Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини взяли участь у змаганнях з гирьового спорту в Керчі

З 16 по 20 травня в м. Керч пройшов чемпіонат Світу з гирьового спорту серед юнаків (окремі вправи) та жінок (ривок) 1995-1997 років народження. У змаганні взяли участь 60 спортсменів з Польщі, Казахстану, Білорусії, Татарстану, Росії та України.

У складі збірної команди від Донецької області виступало 4 спортсмени: Дмитро Кацель, Віталій Бараниченко, Леон Беліцький та Маргарита Нескреба.

У ваговій категорії 65 кг Дмитро Кацель (м. Докучаєвськ, тренер – Дяговець Олександр) здобув I місце у поштовху та II місце у ривку.

Леон Беліцький (Красноармійський район, тренер – Беліцький Валерій) здобув «золото» у ривку та «срібло» у поштовху, а також встановив рекорд Світу серед юнаків, піднявши гирю в 24 кг 240 раз.

Віталій Бараниченко (Волноваський район, тренер – Крівцов Олег) гідно боровся зі своїми конкурентами та здобув 4 місце у ривку.

У ваговій категорії до 55 кг у боротьбі серед жінок I місце у ривку здобула Маргарита Нескреба (Волноваський район, тренер – Нескреба Євген).

У загальнокомандному заліку трійця призерів виглядає наступним чином:

1. Україна
2. Татарстан
3. Казахстан

З 16 по 20 травня у м. Керч також проходили V Всеукраїнські ігри пам’яті М.Баки, у яких взяли участь спортсмени з 24-х регіонів.

У складі команди від Донецької області взяли участь: В’ячеслав Смоляченко (м. Донецьк), Владислав Філічев (м. Донецьк), Олександр Севастьянов (Волноваський район), Сергій Лебеденко (м. Докучаєвськ), Іван Баєв (м. Докучаєвськ), Василь Широкін (м. Донецьк), Андрій Єришев (м. Дзержинськ), Валентина Мальована (м. Маріуполь), Ірина Харахурсарх (м. Маріуполь).

У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином:

1 місце – м. Дніпропетровськ
2 місце – м. Донецьк
3 місце – АР Крим
 
23.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах