Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі до Міжнародного Олімпійського дня та Дня державної служби відбулося фізкультурно-спортивне свято

Напередодні Міжнародного Олімпійського дня та Дня державної служби, які відзначаються в один день 23 червня, у Володарському районі на стадіоні «Колос» відбулося фізкультурно-спортивне свято.

Присутніх на заході привітали голова Володарської райдержадміністрації Володимир Завгородній, в.о. голови районної ради Наталія Кунак, голова районної профспілки працівників держустанов Ольга Внукова. Виступаючі побажали всім успіхів, радості, бадьорості та сили духу, впевненості у перемозі. При цьому вони відзначили, що такі заходи пропагують здоровий спосіб життя, виховують взаєморозуміння, дружбу, об’єднують.

Також привітав із початком змагань і майбутнім святами, Олімпійським днем ​​бігу і Днем державної служби, ініціатор заходу – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володарської райдержадміністрації Олександр Кубарєв. Він відзначив заохочувальним призом найбільш юного учасника, п’ятирічного Колю Токарєва, який прийшов на спартакіаду з мамою Оленою (психологом Володарської ЗОШ № 1).

У змаганнях взяли участь 11 команд. Вони проходили по чотирьох етапах. У першому – масовому забігу – брали участь всі. У другому етапі змагалися голова РДА Володимир Завгородній та його перший заступник Володимир Павлішин. Вони пройшли випробування на швидкість, спритність, влучність, тому що їм довелося бігати, стрибати на скакалці, метати мішечки в обруч, потрапляти футбольним м’ячем у фішки. Обидва були на висоті і отримали завойовані призи.

Не менш захоплююче проходив і третій етап легкоатлетичної естафети. Вболівальники активно підтримували свої команди. Особливо кипіли пристрасті в останніх конкурсах, де учасникам доводилося виконувати завдання складніше: стрибати з м’ячем, перекидатися, підлазити в обруч, виконувати улюблену глядачами вправу «тачка».

Судді змагань яскраво виділялися своєю єдиною червоною формою і, за словами організаторів, намагалися судити компетентно і справедливо.

У емоційній і рівній боротьбі визначилися найкращі. За зайняте перше місце в забігу серед жінок нагороджена Олександра Яблонська (відділ культури). У забігу серед чоловіків першим став Олексій Аксьонов (гімназія «Софія»). Втішними призами були нагороджені команди Володарської селищної ради та ЦРЛ.

У загальнокомандному заліку третє місце завоював колектив відділу культури, друге місце – у центру первинної медико-санітарної допомоги. Кращою тут була об’єднана команда управління соціального захисту та пенсійного фонду. Переможців нагородили медалями та солодкими призами.

Спонсором змагань, як і інших щорічних, виступив районний комітет профспілки працівників держустанов (голова Ольга Внукова).

 
23.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах