Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В гостях у маріупольських дітей побували бійці полку «Азов»

19 червня в Маріуполі на спортивну базу загальноосвітньої школи № 65 у гості завітав добровольчий полк «Азов», що входить до складу Національної гвардії України.

Бійці «Азова» разом зі спортсменами КДЮСШ «Атлетик» та ДЮСШ Маріуполя провели для дітей пришкільних дитячих таборів показові виступи та майстер-клас із видів боротьби, присвячені тижню «Олімпійського прапора» в Донецькій області.

У показових виступах взяли участь представники дзюдо, греко-римської та вільної боротьби. Подивитися на легендарних спортсменів і захисників незалежної України, а також взяти участь у прикладних і спортивних виступах прийшли більше 160 дітей.

Серед учасників свята були переможці і призери чемпіонатів України, які розповіли про участь спортсменів Приазов’я в Олімпійських іграх, а також про спортивні традиції єдиноборств на Донбасі. Бійці полку «Азов» продемонстрували військово-прикладне значення боротьби як засобу захисту і розповіли про військово-патріотичну роль спорту у вихованні підростаючого покоління – громадян України.

 
22.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах