Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі продовжують популяризувати дитячий футбол

Усі батьки хочуть, щоб їхні малюки не тільки розвивалися в розумовому відношенні, але і росли фізично здоровими. При цьому тата, які люблять спорт, нерідко бачать у своїх спадкоємцях майбутніх зірок зеленого газону. У таких ситуаціях батьки починають цікавитися, що таке дитячий футбол і яким чином зробити цей вид спорту улюбленим для дитини. Маріупольський міський центр «Спорт для всіх» разом з Маріупольською федерацією футболу продовжують титанічну працю з формування здорового покоління країни.

У місті виїзд досвідчених фахівців галузі фізичної культури і спорту для дітей пришкільних оздоровчих таборів з часом стає все популярнішим. З початком літніх канікул захопленість дітей футболом зростає все більше.

На цей раз спортивні керівники та діючі спортсмени відвідали спортивний майданчик по вул. Варганова, 4. За звання кращого тут змагалися юні футболісти дитячо-юнацьких клубів міського центру позашкільної роботи, розділені по командах «Торнадо», «Вогник-1», «Іллічівець», «Вогник-2».

У програмі спортивних конкурсів – елементи техніки футболу, різні футбольні естафети, жонглювання м’ячем і удари на точність.

За підсумками півторагодинних баталій кращою стала команда «Вогник-1», що виграла три конкурси з чотирьох. Найсильнішим в ній став Микита Корольков, який набрав 76 очок. Друге місце посіла команда «Вогник-2», лідером якої став її капітан Рінат Руденко (74 очки). Замкнула трійку призерів команда «Іллічівець». У окремих конкурсах хороші результати показали Максим Родін, Михайло Руднєв і Михайло Рябченко.

Хлопці отримали солодкі призи. Кращі в спортивних конкурсах нагороджені почесними грамотами управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

 
22.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах