Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську пройшов Кубок міста з міні-футболу, присвячений Дню медичного працівника

Напередодні Дня медичного працівника, 20 червня, на майданчику для міні-футболу мікрорайону Шахтарський в Красноармійську відбувся Кубок міста з міні-футболу.

Ініціатором та організатором змагань виступив комітет по фізичній культурі та спорту міської ради.

До участі в турнірі подали заявки 5 команд: команда 66-го Львівського воєнного шпиталю, команда службовців Селидівсько-Красноармійського військкомату, команда 25 батальйону ЗСУ, команда полку «Дніпро-1» та збірна команда юнаків міста.

Вболівальники недарма прийшли на свято футболу, адже всі матчі були захоплюючі та видовищні. За підсумками змагань третьою стала команда Львівського воєнного шпиталю, друге місце виборола команда службовців Селидівсько-Красноармійського військкомату, а звання переможців вибороли футболісти збірної юнацької команди Красноармійська.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Віктор Поліщук нагородив переможців Кубком, грамотою та вручив футбольний м’яч, який хлопці подарували представникам команди воєнного шпиталю. Кращим гравцям Віктор Поліщук вручив грамоти та подарунки від Національного олімпійського комітету України.

 
22.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах