Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулося спортивне свято «Олімпійський день»

19 червня в Слов’янському парку культури та відпочинку пройшло спортивне свято «Олімпійський день».

Міжнародний Олімпійський День святкується щорічно 23 червня – дату, коли у 1894 році був створений Міжнародний олімпійський комітет.

Програма заходу розпочалася з дружньої та бадьорої зарядки для всіх присутніх і масового пробігу на 500 метрів. Після цього діти поділилися на групи, які брали участь у різноманітних спортивних конкурсах і змаганнях: перетягування канату, присідання, жонглювання м’ячем, змагання з бігу та дартс, згинання і розгинання рук в упорі лежачи (віджимання від підлоги).

На свято зібралося близько 150 дітей з пришкільних таборів, лінгвоцентру, юні вихованці спортивного клубу рукопашного бою «Беркут», центру танцювальних мистецтв «Грація», дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Під час нетривалих перерв у змаганнях чудові пісні для учасників спортивного заходу дарували наймолодші учасники вокальної студії «Анастасія» (керівник Анастасія Петренко).

Усі юні учасники заходу були відзначені дипломами від Національного олімпійського комітету, а найспритніші і найсильніші отримали подарунки та призи. А що найголовніше – усі діти стали частиною Всесвітнього руху за здоровий спосіб життя! І можливо, у майбутньому, серед сьогоднішніх учасників з’являться Олімпійські чемпіони, які своїми спортивними здобутками прославлятимуть нашу країну на міжнародній спортивній арені.

 

 
20.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах