Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бійцівський клуб «Тріада» запрошує всіх мешканців та гостей Слов’янська на пробіжку

Бійцівський клуб «Тріада» (керівник Андрій Безуглий) – один із тих спортивних клубів Слов’янська, що не словом а ділом популяризує здоровий спосіб життя серед широких верств населення, зокрема серед дітей та молоді.

У клубі «Тріада» в Слов’янську розвиваються такі види спорту, як хортинг, греплінг, кікбоксінг, бойове самбо, бокс, айкідо. З цих видів спорту в місті проходять першості та чемпіонати, вихованці клубу гідно представляють місто на всеукраїнських змаганнях.

Одним з нових і цікавих напрямків роботи клубу стало залучення слов’янців до ранкових пробіжок. Кожної суботи о 08:00, біля входу до стадіону «Хімік» члени бійцівського клубу «Тріада» збираються, щоб разом, пліч-о-пліч, подолати певну дистанцію (приблизно 10 км у бік Слов’янського курорту). На пробіжку запрошуються всі мешканці та гості Слов’янська, хто захоплюється спортом, хоче бути здоровим, любить активно і змістовно проводити своє дозвілля. Як зазначають організатори, варто лише спробувати, і в подальшому фізична культура та спорт обов’язково стануть для вас повсякденним і приємним заняттям. Більш детальна інформація за телефоном: 0992913821.

 
18.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах