Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини – серед призерів чемпіонату України на треку

10-14 червня у Львові пройшов чемпіонат України з велоспорту на треку: серед чоловіків та жінок до 23 років з олімпійських дисциплін і серед юнаків та дівчат з неолімпійських дисциплін.

Усього в змаганнях взяло участь 25 команд. Донецьку область на чемпіонаті представляли 8 спортсменів: 2 чоловік до 23 років, 2 юніорки, 2 дівчини, 2 юнаки.

У змаганнях серед чоловіків до 23 років золоті медалі в командній гонці на 4 км вибороли Володимир Джус (ОКДЮСШ Колос - ШВСМ-СК ІСД, тренери Б.Міньковський – С.Степаненко) та Ілля Клєпіков (ОСДЮСШОР - ШВСМ-СК ІСД, тренери Л.Сауткіна – В.Рибін). Також Володимир Джус здобув бронзову нагороду в омніумі. Ці результати дозволять Володимиру Джусу та Іллі Клєпікову в складі збірної команди України взяти участь у чемпіонаті Європи з велоспорту на треку до 23 років.

Серед юніорок срібло у командній гонці отримали Анастасія Зубко та Анжеліка Тетерич (СК «ІСД», тренери С.Чуть - М.Мирза).

Серед юнаків Данило Нікулін (ОСДЮСШОР, тренер В.Красов) виборов три бронзові нагороди у видах програми скретч, гонка з вибуттям, групова гонка на 80 кіл з 8 ПФ.

Лідирувала на проміжних фінішах і команда юнаків в груповій гонці – Данило Нікулін та Володимир Василюк. Наші велосипедисти заслуговували на золоту і срібну нагороди, проте судді знайшли причину для їх дискваліфікації. Відеоматеріали, зняті тренером Валерієм Красовим, будуть надіслані до федерації велоспорту України для аналізу та висновків.

 
16.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах