Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську пройшли обласні легкоатлетичні змагання «День спринту»

12-13 червня в Артемівську на спортивно-оздоровчій базі стадіонів «Металург» і «Авангард» відбувся чемпіонат Донецької області «День спринту» з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1996-1997 рр.н., 1998-1999 рр.н., 2000 р.н. і молодше.

У змаганнях взяло участь більше 100 спортсменів з Артемівська та Артемівського району, Костянтинівки та Костянтинівського району, Дзержинська, Дебальцевого, Дружківки, Димитрова, Краматорська, Слов’янська.

На урочистому відкритті чемпіонату був присутній начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він прочитав звернення президента НОК України Сергія Бубки до учасників церемонії відкриття змагань «Свято Олімпійського прапора» та побажав спортсменам показати свої кращі результати.

Честь підняти Олімпійський прапор була доручена переможниці юніорського чемпіонату України та призеру дорослого чемпіонату України з легкої атлетики в естафетному бігу 4х400 метрів Олені Радюк.

 

Господарі змагань, спортсмени Артемівська посіли 68 призових місць (перших – 38, других – 20, третіх – 10).

Переможці та призери обласного чемпіонату були нагородженні грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Після закінчення змагань відбулася нарада тренерів, на якій був затверджений склад збірних команд Донецької області для участі у чемпіонаті України серед юніорів, який відбудеться 15-16 червня в Харкові, та чемпіонаті України серед юнаків 2000 р.н. і молодше, що проходитиме у Вінниці 18-19 червня.

 
14.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах