Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся дитячий футбольний турнір на приз ФК «Словхліб»

13 червня в Слов’янську на стадіоні «Хімік» відбувся турнір з футболу на приз ФК «Словхліб» серед дитячих команд 2003-2004 років народження.

Участь у змаганнях взяли 4 колективи: «Словхліб» (Слов’янськ), «Локомотив» (Красний Лиман), «Авангард» (Краматорськ) і «Альтаїр» (Дружківка).

Під час урочистого шикування учасників привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко та голова федерації футболу Слов’янська Юрій Скиданов. Вони побажали спортсменам гарних ігор, впевненості і удачі та висловили надію, що юні учасники сьогоднішнього турніру обов’язково в майбутньому поповнять склади відомих українських та європейських футбольних клубів.

Згідно жеребу, у першому півфіналі «Словхліб» (Слов’янськ) зустрічався з краснолиманським «Локомотивом». Матч закінчився впевненою перемогою слов’янців – 4:0.

У паралельному матчі півфіналу між командами «Авангард» (Краматорськ) і «Альтаїр» (Дружківка) арбітр зафіксував у основний час нічию з рахунком 2:2. Доля гри вирішувалася в серії після матчевих пенальті, де удача опинилася на боці «Авангарду».

У матчі за третє місце перемогу на останніх хвилинах ударом зі штрафного вирвала команда Красного Лиману «Локомотив» – 2:1.

Головна гра турніру завершилася виваженою і упевненою перемогою футболістів «Словхлібу» – 3:0.

Таким чином, «Авангард» (Краматорськ) – другий, «Альтаїр» (Дружківка) – четвертий.

 

Переможці та призери нагороджені медалями, кубками та грамотами. Також усі учасники отримали солодкі подарунки від ТОВ «Хліб».

Крім того, індивідуальними призами були відзначені кращі гравці: Алі Сафаров («Славхліб»), Владислав Лисенко («Авангард»), Олег Слободянюк («Локомотив»), Микита Тупольський («Альтаїр»).

 
13.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах