Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся фінал обласного турніру шкільного футболу серед дівчат

20 травня в Донецьку на спортивній базі міського центру олімпійської підготовки з жіночого футболу «Донеччанка» відбувся фінал обласного турніру шкільного футболу серед дівчат.

У змаганнях взяли участь збірні команди загальноосвітніх шкіл Донецька, Горлівки, Докучаєвська, Макіївки, Димитрова, Слов’янського та Ясинуватського районів.

За підсумками турніру перше місце посіла команда учнів донецької ЗОШ №112 (директор – Оксана Павлова).

Турнір шкільного футболу серед дівчат започатковано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Федерацією футболу України.

У цьому році в містах та районах Донецької області він розпочався 1 квітня. Мета змагань – формування здорового способу життя, покращення фізкультурно-оздоровчої роботи  в загальноосвітніх навчальних закладах, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, популяризація і розвиток футболу.

Турнір серед юних футболісток проводився серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів 1997 року народження та молодше. На І етапі змагань взяли участь 76 шкіл міст та районів Донецької області із залученням 1 368 школярок.

 
21.05.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах