Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відбулася церемонія «Свято олімпійського прапора»

Відповідно до рішення 41-ї Генеральної асамблеї Європейських олімпійських комітетів, на запрошення Організаційного Комітету І Європейських ігор 2015 року в Баку, Виконкомом НОК України було схвалено рішення щодо участі в них збірної команди України.

У повному складі команда України буде представлена 243 атлетами і 134 фахівцями в 32 спортивних дисциплінах. Змагання розпочинаються сьогодні і триватимуть до 28 червня. Трансляції на телеканалі UΛ:Перший стартують з Церемонії відкриття о 18:55. Для нашої збірної важливою є підтримка вболівальників, адже саме вона сприятиме спортсменам у здобутті медалей, підняттю почуття патріотизму та гордості за її найкращих представників.

12 червня в Красноармійську на ФСК «Олімпійський» зібралося 220 дітей з пришкільних таборів БФ «Надія», секцій спорткомітету та ДЮСШ.

На початку заходу – інформаційна хвилинка щодо свята, виступ чемпіонок України зі спортивної аеробіки, підняття Олімпійського прапору та прапору України. Потім – забіг по стадіону та естафети.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Віктор Поліщук побажав всім учасникам успіхів. Участь у проведенні змагань взяла провідний спеціаліст Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи Катерина Проскуряк.

Діти були в захваті від свята і залюбки взяли участь у забігу та естафетах. Переможці забігів у двох вікових категоріях були нагороджені грамотами та книгами «Зірки олімпійського спорту України», кращі в естафетах отримали грамоти та енциклопедії олімпійського спорту. Усі учасники свята були нагороджені грамотами та подарунками, які надав Національний олімпійський комітет України.

 

 
12.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах