Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Управління оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу реалізації профільних програм; вакантної посади головного спеціаліста відділу організаційно-спортивної роботи.

Основні вимоги до кандидатів:

Повна вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за спеціальностями в галузі знань «Фізична культура і спорт», стаж роботи за фахом на державній службі на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.

 

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку і звітності.

Основні вимоги до кандидатів:

Повна вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за спеціальностями в галузі знань «Бухгалтерський облік і аудит», стаж роботи за фахом на державній службі на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.

 

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – юрисконсульта відділу бухгалтерського обліку і звітності.

Основні вимоги до кандидатів:

Повна вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за спеціальностями в галузі знань «Право», стаж роботи за фахом на державній службі на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.

 

Місцезнаходження управління і прийом документів за адресою: м. Краматорськ, бул. Машинобудівників, 37, офіс 120, телефон для додаткової інформації 5-14-46, сайт - sport.donetsk.ua.

 

Термін прийняття документів – протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення.

 
10.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах